Family English

  • Obiteljska zabavna druženja s engleskim štihom

Inovativan koncept, usluga osmišljena za roditelje i djecu gdje zajedno rade na svojoj vještini razgovora na engleskom jeziku, a pritom se druže, podižu kvalitetu odnosa i zajednički provedenog vremena, zajedno stvaraju i istovremeno se educiraju i zabavljaju. Zdravi odnosi, komunikacija, ophođenje i poštovanje stvara kvalitetne ljude, viši nivo postojanja i ugodnu atmosferu za suživot. 

Ove su usluge potrebne za razvoj osobnih, društvenih, kognitivnih i jezičnih vještina, povezivanje tradicije sa svakodnevicom, buđenje svijesti o životnim vrijednostima i njegu obiteljskih vrijednosti i povezivanje članova obitelji. 

Teme koje bi se obrađivale bile bi jedinstvene poput: izražavanje pohvale i poticaja, izrade spomenara na engleskom, dan iz snova, izražavanje zahvalnosti, izrade čestitki na engleskom jeziku, usvajanje radnih navika, engleski bonton, serviranje čaja… Razina znanja engleskog ne igra ulogu nego se sat prilagođava i usvajaju se izrazi od jednostavnih (poput Hvala što si moje dijete) do složenih.

Cilj je osvještavanje vrijednosti, obogaćivanje vokabulara, zajedničko vrijeme i onda prenošenje toga u svakodnevni život. Naglasak je na kvalitetno provedeno vrijeme u svakidašnjici kad je uistinu svaka minuta zajednički provedenog vremena bitna. Također, obiteljska radionica bila bi i odličan poklon.

Trajanje: 90 minuta

Cijena uključuje: program i materijale koji se koriste u praktičnom dijelu