Arhiva

II. Osječka ljetna noć

U suradnji s Turističkom zajednicom grada Osijeka pronađite nas u slikarskom kutku na Osječkoj ljetnoj noći na Promenadi.

Nagradni natječaj je na Facebook stranici Visit Osijek pa tamo možete dobiti priliku za sudjelovanje i osvojiti mjesto za sebe i dragu osobu. 

Radujemo se što će Studio Respect Boutique prigode s Feel Good & Paint doprinijeti ljepoti te posebne večeri i što ćemo zajedno uživati u druženju i slikanju, osječkom duhu, zalasku sunca i čaši vina.

Nakon slikanja, vjerujemo da ćete poželjeti sa slikom prošetati Promenadom, razgledavati štandove i uživati u ostalim programima, obići druge kutke grada i stvoriti uspomene na Osječku ljetnu noć zapisanu u objektivu vašeg vremenika uspomena. 

Rođendanski tjedan u Studiju i Feel Good&Paint večer

Evo nas u rođendanskom tjednu Studija, zaokružujemo prvu godinu. U petak imamo Feel Good & Paint, izdanje u posebnom štihu i ugođaju jer uz standardno slikanje i vino, još ćemo uživati uz tortu, tombolu i poklon za svakoga. Nećemo baš sve otkrivati, ali jedan od poklona je i gift box u vrijednosti 420 kuna. Gift boxevi će nadalje biti u ponudi po narudžbi, prema vašim željama i u dogovoru s vama, a ovaj prvi bit će jedan od znakova zahvalnosti za ovih godinu dana, jer kako je ljepše proslaviti nego darujući.

Naši proizvodi su usluge orijentirane na prostor, dizajn, organizaciju i edukaciju i u tome uživamo. Što god smo do sada radili za Studio, bilo je da u vaš život unese neku novu notu kroz posebne sadržaje u autentično osmišljenom prostoru, pa će tako biti i ovu večer. 

Mjesto možete rezervirati na email srespect.w@gmail.com ili u poruke.

Kao i do sada, znanje slikanja nije potrebno, materijali su osigurani, a slika ostaje vama, počinjemo u 18.30, petak 15.7.

Za sada još uvijek imamo najpovoljniju cijenu večeri slikanja u odnosu na druge gradove, a k tome se još slika u boutique prostoru. 

Feel Good & Paint, rođendansko izdanje 2022.
Feel Good & Paint, rođendansko izdanje 2022.
Feel Good & Paint, rođendansko izdanje 2022.

Zahvalna sam što su se mjesta za rođendansku večer 15. 7. odmah popunila. Pripreme za petak su u tijeku, jako se radujemo. Postolje za tortu je u zadnji tren gotovo, zaista je posebno. Bio je to zapravo samo jedan stol s potencijalom, a sad se nadam da će zasjati, možda ga i vi poželite na nekoj svojoj proslavi. Stol s karakterom, šarmom, iznimnom ljepotom, a sa sobom nosi predivnu priču, njegov novi početak je u petak…

Sliku svevremenog balona ćemo ponoviti i u novom terminu 22.7., iako tad neće biti u rođendanskom izdanju, bit će provjereno odlična večer, prijaviti se možete na email srespect.w@gmail.com ili u poruke.

Feel Good & Paint u lipnju

Evo novih datuma i prilike za izlazak na Feel Good & Paint

Uzela sam u obzir rezultate prošlomjesečne ankete  Osim kave i capp. od ovog mjeseca možete izabrati slikati i družiti se uz čašu vina, ubačen je i četvrtak i raniji termin.

Kad me netko pita što Feel Good & Paint predstavlja za mene, kažem da je više od večeri slikanja, to je zabavno-opuštajući izlazak, druženje, široki osmijeh na licu kad ugledaš što si stvorio, a mislio si da nema šanse. Nema uspoređivanja, nema ocjene, samo dobar osjećaj, vrijeme za sebe, uživanje u ugođaju i ambijentu. Stvorili ste nešto za sebe i svoj dom/radni kutak, ili za dragu osobu kojoj ćete pokloniti ovako unikatan dar, pokupili ste novo iskustvo i doživljaj i zabavili se.

Kao i uvijek, platna, akrilne boje i ostali potrebni materijali su osigurani, prethodno iskustvo slikanja nije potrebno.

Rezervacija mjesta je na srespect.w@gmail.com ili izravno u dm. Cijena je 150 kuna, a ako nekoga povedete, popust je 10 posto. Također, 5. dolazak je free!

U sklopu Feel Good & Paint možete organizirati rođendan, djevojačku, team building ili neku drugu prigodu, a dolazimo i kod vas ako želite obogatiti svoj poseban događaj ovakvim jedinstvenih doživljajem (slika i termin prema dogovoru).

Feel Good & Paint, Studio Respect Boutique prigode
Feel Good & Paint, Studio Respect Boutique prigode
Feel Good & Paint, Studio Respect Boutique prigode

Feel Good, Paint & Read večer

Feel Good, Paint & Read

𝑭𝑬𝑬𝑳 𝑮𝑶𝑶𝑫, 𝑷𝑨𝑰𝑵𝑻 & 𝑹𝑬𝑨𝑫 𝑽𝑬Č𝑬𝑹

𝑫𝒂𝒕𝒖𝒎: 𝟎𝟑. 𝟎𝟔. 𝟐𝟎𝟐𝟐. (petak)

Dragi naši knjigoljupci i oni koji će to uz nas postati! U našem predivnom gradu Osijeku uvijek možete pronaći nešto za sebe, od koncerata, predstava, raznih događaja, ali evo nešto i za nas koji volimo čitati, a uz to se i opustiti uz nešto drugačije! Stoga smo se odlučili napraviti ovaj događaj!

Pozivamo vas na 𝑭𝒆𝒆𝒍 𝒈𝒐𝒐𝒅, 𝒑𝒂𝒊𝒏𝒕 & 𝒓𝒆𝒂𝒅 𝒗𝒆č𝒆𝒓 jer ćete imati priliku razgovarati o svojoj omiljenoj knjizi! O knjizi zbog koje ste zavoljeli čitanje i za koju mislite da bi ljudi trebali čuti! To može biti bilo koja knjiga, važno je samo da je važna Vama. Prije toga, imat ćete priliku naslikati knjigu!

Bez brige, ne morate znati slikati!

U slikanju ćete uživati uz kavu/cappuccino (uključeno u cijenu), s dobrom atmosferom, glazbom i novim ljudima oko sebe!

Naša posebna gošća večeri, osječka bookblogerica Andrea @VelikoMožda   podijelit će s vama svoj put – kako je postala knjigoljubac, koja knjiga ju je inspirirala da otvori blog i zašto.

Stoga, ako se želite dobro zabaviti, pričati i slušati o knjigama, slikati, pozivamo vas da nam se pridružite:

𝑳𝒐𝒌𝒂𝒄𝒊𝒋𝒂: Šetalište kardinala Franje Šepera 12, Osijek – Promenada s fascinantnim pogledom na Dravu!

 Parking na nekoliko koraka od studija, besplatan od 19 sati.

𝑺𝒍𝒊𝒌𝒂𝒏𝒋𝒆: u 19:00h udobno ćete se smjestiti i početi slikati!

Sliku koju naslikate, nosite sa sobom kući!

Ovaj put će s vama slikati Ena i pokazivati sve trikove!

𝑫𝒓𝒖ž𝒆𝒏𝒋𝒆 𝒖𝒛 𝒌𝒏𝒋𝒊𝒈𝒖: u 20:30h započet ćemo s našim omiljenim knjigama! Ako želite, knjigu možete i donijeti!

𝑪𝒊𝒋𝒆𝒏𝒂: 150, 00 kn (slikanje, slika ostaje vama, na izbor imate i nekoliko kutaka s pričom u kojima se možete fotkati, kava/capp., druženje uz knjigu, poklon)

Dođite, zabavite se, uživajte, dobro se osjećajte, upoznajte nove ljude, slikajte, iznenadite sami sebe, dodajte ovaj događaj u svoj vremenik uspomena, poklonite si doživljaj i izlazak za pamćenje i saznajte za divne knjige koje bi vam vrlo lako mogle promijeniti život! Mjesta su ograničena, pridružite nam se.

Uživajte u zadivljujućem ambijentu i jedinstvenoj atmosferi.


Prijave su na email srespect.w@gmail.com

Feel Good & Paint na Večeri vina i umjetnosti

Otvorenog srca izvan okvira

Dijelim s vama ovu lijepu toplu priču „Otvorenog srca izvan okvira“ koju sam s ljubavlju pripremala i koja je uistinu blagoslov za moj Studio Respect Boutique prigode. Blagoslov zahvalnosti, ljubavi, inspiracije, podrške, poštovanja, međusobnog prepoznavanja duša, pozitive i dobre energije koju tako često primijete, osjete i spomenu oni koji ovdje dođu.

Od danas kad budete dolazili u studio, moći ćete pročitati ove čudesne poruke koje su napisale iznimne žene i posvetile ih ženama koje ovdje budu kročile i tim se riječima ohrabrile, podsjetile, motivirale, zagrlile sebe, podsjetile na ono što dubinski znaju, ali i otisnule u neke novu spoznaje.

To su riječi koje njeguju, koje razumiju i vole, koje otkrivaju, poštuju i prihvaćaju ženu u njenoj cjelovitosti. Svaka poruka, svaki tekst, teče sebi svojstvenim ritmom dotičući skladno obale naših života, s namjerom da inspirira, zagrli, pruži primjer, podsjeti na snagu koja je već tu, koja raste iz dubine našeg postojanja i dijeljenja tog postojanja s drugima. Te su poruke nježne, lake poput pera i bez ustezanja slijeću na dlan onom tko vidi dar i vrijednost u inspiraciji koja leži u ljudskom biću.

Hvala beskrajno svakoj od vas čija poruka ovdje blista. Dok sam ovo uređivala, printala, priređivala, bezbroj puta sam sve pročitala i zahvalila što ste prepoznale ovu ideju kao nešto vrijedno vašeg vremena i prisutnosti, jer pisale ste ovo, znam, između hrpe obveza, kod kuće, u uredu, u studiju, na putovanju,… Hvala što ste pristale s radošću i entuzijazmom, i što niste dvojile. Hvala što ste podijelile dio sebe, iskreno, toplo, kratko, jasno i izravno, s emocijom i odvažno, otvorenog srca.

Prvotna ideja bila mi je da poruke budu u ovim divnim razgranatim okvirima koji su se rascvjetali otvorenim srcima, a onda sam to pomakla na drugu razinu i priredila tako da svaka poruka bude izvan okvira, jer, vi ste sve izvan okvira, živite takve živote i pružate primjer toga drugima. Još jednom, neizmjerno vam hvala.

Studio Respect Boutique prigode

Feel Good & Paint večeri u Studiju Respect Boutique prigode, svibanj 2022.

Feel Good & Paint, Studio Respect Boutique prigode

U svijetu je ovo već prepoznat način večernjeg izlaska i zabave (paint and wine evening in Osijek – enjoy your free time and have fun). Događanje osmišljeno za zabavu i opuštanje, uz laganu glazbicu i piće (kava ili vino) uključeno u cijenu. Nema uspoređivanja, nema ocjene, nema pogreške. Samo dobar osjećaj i vrijeme koje uzmete za sebe, opustite se i uživate u ugođaju i ambijentu, bilo da ste došli sami ili poveli nekog svog. Nakon što ste se zabavili uz boje i kist, pofotkajte se u predivnom ambijentu studija.

Ovako provesti večer, više je od izlaska. Stvorili ste nešto za sebe i svoj dom/radni kutak ili za dragu osobu kojoj ćete pokloniti ovako unikatan dar.

Kao i uvijek, platna, akrilne boje i ostali potrebni materijali su osigurani, prethodno iskustvo slikanja nije potrebno.

Rezervirajte svoja mjesta na email srespect.w@gmail.com  Cijena večeri slikanja je 150 kuna. Ako nekoga povedete, popust je 10 posto. Također, 5. dolazak je free! Termini: 6., 7., 13., 20. svibnja

U sklopu Feel Good & Paint možete organizirati rođendan, djevojačku, team building ili neku drugu prigodu.

Najava za travanj 2022.

Feel Good & Paint večeri u Studiju Respect Boutique prigode


Studio Respect Boutique prigode, Feel Good & Paint

Najava za ožujak 2022.

Feel Good & Paint večeri u Studiju Respect boutique prigode

Evo i tema za Feel Good & Paint večeri u ožujku. Teme su poruka, priča za sebe, svaki pogled na njih stvara neopisiv osjećaj koji dolazi iznutra, iz mjesta gdje se spaja naša svemoćna punina nutrine sa svijetom koji možemo osjetiti.

Maknite misli sa svakodnevnih briga, na dva sata zaboravite na užurbanost, obnovite se u ugodnoj atmosferi, uživajte, zabavite se i prepustite se dobrom osjećaju, dođite sami ili povedite nekog svog.

U sklopu večeri slikanja možete organizirati rođendan, djevojačku, team building ili neku drugu prigodu.

Broj mjesta je ograničen, stoga odaberite sliku i datum i rezervirajte svoja mjesta na email srespect.w@gmail.comCijena večeri slikanja je 150 kuna. Ako nekoga povedete, popust je 10 posto, a za skupine od četiri i više osoba popust je 20 posto. Također, 5. dolazak je free!

Slon, Feel Good & Paint, ožujak 2022.
Žena sa stavom, Feel Good & Paint, ožujak 2022.
Vodeni tigar, Feel Good & Paint, ožujak 2022.
Žena sa stilom, Feel Good & Paint, ožujak 2022.
Labuđe jezero, Feel Good & Paint, ožujak 2022.
Čarobno drvo, Feel Good & Paint, ožujak 2022.

Najava za veljaču 2022.

Feel Good & Paint večeri u Studiju Respect boutique prigode

Feel good and paint večeri ugledale su svjetlo dana!

Ono što je u svijetu već totalno in, sada je i u našem gradu. Dođite sami ili povedite nekog svog.

Maknite misli sa svakodnevnih briga, na dva sata zaboravite na užurbanost, obnovite se u ugodnoj atmosferi, uživajte, zabavite se i prepustite se dobrom osjećaju.

Prethodno slikarsko iskustvo nije potrebno, vodit će vas naši umjetnici, a vi se prepustite procesu stvaranja.

Platna, akrilne boje i ostali potrebni materijali su osigurani, a rad koji ste napravili – nosite sa sobom.

Večeri su zabavno-opuštajućeg karaktera, uz laganu glazbicu, šalicu čaja ili kave koji su uključeni u cijenu i predivne radove koji su spremni da uzmete kist u ruke i obojate kraj tjedna u vedre tonove.

Također, u sklopu večeri slikanja možete organizirati rođendan, djevojačku, team building ili neku drugu prigodu.

Broj mjesta je ograničen, stoga odaberite sliku i datum i rezervirajte svoja mjesta na email srespect.w@gmail.com. Cijena večeri slikanja je 150 kuna. Ako povedete još jednu osobu, odobravamo popust 10 posto, a za skupine od četiri i više osoba popust je 20 posto. Rezervacija vrijedi jedan dan do vidljive uplate, ali ne brinite, možete ponoviti rezervaciju ukoliko ima slobodnih mjesta.

Feel Good & Paint, veljača 2022.

***

***

***

Večer “U ritmu duše i manira” – Gostovanje spisateljice Đurđice Gatjal

Pozivamo vas 18. veljače 2022. na večer pod nazivom „U ritmu duše i manira“ osmišljenu kao izlazak za dušu sa sadržajem, porukom i pričom.

Gošća je Đurđica Gatjal, spisateljica i osoba nevjerojatnog životnog iskustva, autorica knjiga naslovljenih „Živi svoj vlastiti život“,  „Krila i okovi“, a kroz najnoviji treći naslov „Družina malih mrava“ odlučila se obratiti najmlađim čitateljima. Svojom pisanom riječi, djelovanjem i pogledom na svakodnevne životne situacije Đurđica živi ono o čemu priča, njene riječi obiluju inspiracijom, ljubavlju, zahvalnošću i svijesti o životu. Na našem susretu bit će riječ o knjigama, putovanjima, stvaranju, motivaciji, uspomenama, životnim vrijednostima, svemu što u život unosi notu dobra. Slušajući razgovor koncipiran kroz pitanja i odgovore, inspirirajte se i nadahnite, ispunite se dobrom energijom, pokupite neke nove uvide i dovedite se u ritam koji pleše zajedno s vašom dušom. Neizmjerno se radujemo svemu što će Đurđica s nama podijeliti.

Program počinje u 18:30 sati i traje do 20:00. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 50 kuna te uključuje ovaj inspirativan program, kolač, kavu i poklon za svakoga, kako bi uz dobre osjećaje i  nove spoznaje sa sobom ponijeli i nešto što će vas svakodnevno podsjećati na ovu večer iz vašeg vremenika uspomena. Također, knjige autorice će biti dostupne po promotivnim cijenama. Mjesta su ograničena te je potrebna prethodna prijava na email srespect.w@gmail.com. Sve će teći u skladu s epidemiološkim mjerama uz obvezno nošenje maski i dobro raspoloženje koje bi nam bilo drago da ponesete svojim domovima nakon ovog susreta. Radujemo se vašem dolasku i ovoj posebnoj večeri.

Večer U ritmu duše i manira, gošća Đurđica Gatjal, Studio Respect boutique prigode